Instal·lacions per a congressos

La situació, el transport públic i la bona comunicació de Santa Maria del Camí, l‘oferta complementària que presten els negocis del municipi, juntament amb les diferents instal·lacions de què disposa l’ajuntament, fan que el nostre municipi sigui un bon lloc per a la realització de congressos i esdeveniments de petit i mitjà format.

Per a més informació o per a la contracció dels espais municipals contactar mitjançant el telèfon +34 971 620 131 o a través del següent formulari web.

Auditori de ses cases des mestres

L’auditori de Ses Cases des Mestres, amb un capacitat per a 220 persones, és el centre de referència per a representacions artístiques i conferències del municipi.

L’auditori disposa d’equip de so, equip bàsic de llums i equip de projecció. L’edifici també està equipat amb una sala d’informàtica i accés wifi.

Ca s’apotecari

Ca s’Apotecari és una casa del segle XIX, en la qual s’hi va obrir una farmàcia al 1916 que donà nom al casal, que restà oberta fins a 1965. El casal fou adquirit per l’Ajuntament i actualment és un entre destinat a la reactivació econòmica i a la promoció, investigació i conservació del nostre patrimoni. L’edifici disposa de diferents sales, wifi i de sistema de projecció.

Més informació a la pàgina web de l’Ajuntament.

Print Friendly, PDF & Email