Ruta del vi

Si és vostè amant del bon vi o desitja submergir-se en el món de l’enoturisme, Santa Maria del Camí, amb la seva selecció de vins D.O. Binissalem, és el seu destí.

Santa Maria del Camí li ofereix un ampli ventall de possibilitats per gaudir en el seu viatge de la viticultura mallorquina.

Ruta del vi

Si el que cerca és fer una ruta en solitari per les nostres bodegues o organitzar-se vostè mateix la visita, li oferim un recorregut, a peu, amb cotxe o amb bicicleta, que despertarà els seus sentits. L’informem de les visites i productes que ofereixen cada dels nostres cellers i pot descarregar un mapa de la ruta.

1 – CELLER CA’N RUBÍ: trobarà vins a granel i embotellats de producció pròpia, a més de licors mallorquins i articles relacionats amb el món del vi. Ofereix la possibilitat de fer visites guiades i tast al celler per a grups. Informació i reserves: 971620940. bodegacanrubi.com. Plaça Nova, 26.

2 – CELLER RAMANYÀ: ofereix el TOUR BASIC, visita de 1h i 30min aprox, a la col·lecció etnogràfica d’eines i objectes dels oficis mallorquins d’antany, visita guiada al celler, tast de 2 vins amb productes de Mallorca, de mínim 6 persones, i el TOUR MARIDATGE, amb visita, de 2h i 30 min aprox, al museu i al celler, tast de 4 vins maridats amb productes artesans de Mallorca, per a grups de 6 a 20 persones. Informació i reserves: www.bodegaramanya.com. Camí dels Coscois, 16.

3-CELLER SEBASTIÀ PASTOR: pot visitar el seu petit celler típic mallorquí, construït al segle XVIII, on es porta a terme la venda dels seus vins de varietats autòctones Mantonegro i Premsal Blanc. Més informació: 971.620.358 o en www.sebastiapastor.com. C / Paborde Jaume, 17.

4 – CELLER SON CRESPÍ: visiti la seva botiga a la finca on trobarà una selecció de vins de les millors varietats autòctones Mantonegro, Callet i Premsal Blanc. Per a més informació: 669.925.404. Crta. Santa Maria-Sencelles, km 5’4.

5 – BODEGUES MACIÀ BATLE: li ofereix visites guiades, en anglès, alemany, rus i espanyol, que inclou una degustació de 4 vins i delicatessen. Per veure horaris i preus: www.maciabatle.com. Per a més informació: 971.140 014. Camí de Coanegra, s / n.

6 – CELLER JAUME DE PUNTIRÓ: venda de vi artesanal, ecològic i de qualitat. Ofereix, a més de la visita a la botiga, visites concertades a les vinyes i al celler, amb tast de vins i degustació de productes mallorquins. Per a més informació: www.vinsjaumedepuntiro.com o 971.620 023. Plaça Nova, 23.

7 – ANGEL BODEGUES: ofereix diferents visites guiades a les instal·lacions i les vinyes, de 1h aprox, en espanyol, anglès o alemany. Podeu triar la VISITA I TAST de 3 vins, VISITA I TAST PREMIUM de 6 vins, VISITA, TAST I PICADA, també pot optar després del tast a un menú exclusiu per dinar o sopar amb maridatge dels seus vins, mínim 10 persones, amb l’opció MENÚ TAPES, MENÚ PAELLA o MENÚ PORCELLA ROSTIDA AL FORN DE LLENYA. Prèvia reserva: www.vinosangel.com o 971.621 638. Ctra. Santa Maria-Santa Eugènia, km 4’8.

8 –  7103 PETIT CELLER: visiti aquest jove celler, amb vins de qualitat i de producció limitada, elaborat amb varietats autòctones de Mallorca. Obert els diumenges de 09.00 a 14.00h. Per a més informació: 644328958. C / Albert Borguny, 1.

Mallorca Wine Tours

Si per contra, prefereix una visita guiada en grup, l’empresa MALLORCA WINE TOURS, li ofereix una sèrie de recorreguts i rutes, que podrà organitzar al seu gust, ja que disposen de diferents tours, perquè vostè triï el que millor s’adapti als seus gustos.

Amb el TOUR DIARI podrà gaudir d’una ruta al WINE EXPRESS, per les vinyes més boniques, visita als cellers i degustació de productes típics mallorquins.

Per als més sibarites, disposen del TOUR GOURMET, amb degustació dels vins de gamma més alta i aperitius delicatessen típics mallorquins.

El TOUR VIP, ofereix una visita privada amb tast, més directa i exclusiva amb cada celler, i que inclou servei de transport al seu hotel.

També pot optar pel TOUR FINCA, que pot combinar amb qualsevol de les rutes, i que en acabar consta d’un dinar o sopar exclusiu de cuina tradicional mallorquina, a la finca privada de Mallorca Wine Tours.

Si li agrada l’esport o els passejos amb bicicleta, la seva ruta és la BICI TOURS, que ofereix un recorregut a través dels camins rurals, visitant cellers al costat de la Serra de Tramuntana.

Si és vostè amant de la bona música, opti pel CONCERT A LES VINYES, que ofereix un concert de música jazz, clàssica, swing o flamenca al mig de la vinya, després d’un dinar o sopar.

I per als més aventurers, compten amb el TOUR EN HELICÒPTER, un passeig en un impressionant vol sobre la serra de Tramuntana, abans d’aterrar a la finca del celler, amb tast de vins i degustació de productes típics.

Les visites es poden fer en alemany, anglès o espanyol (altres idiomes a petició).

No ho dubti i faci aquest meravellós recorregut per les vinyes del cor de l’illa.

Organitzi la seva visita a www.mallorcawinetours.com o al 653.528.659.

Print Friendly, PDF & Email